Ervaringen van Photoshop Cursisten

“Heerlijk de cursus, nog geen second beklaagd.
Juist Shortcuts en Quick tips zouden op papier erbij moeten zitten.”
– Gr Keiki

“In de nabewerking was de roze 50 nogal uitgebleekt.
Die heb ik dieper roze gemaakt zodat ie nog wel goed zichtbaar is.
Dankzij alles wat ik inmiddels geleerd heb van Pepijn door zijn Photoshop cursus”
– Annemieke

“Ik heb nooit de droom gehad om fotograaf te worden, had er zelfs nooit aan gedacht
Op 31 mei 2013 ben ik afgestudeerd voor de vakopleiding Fotografie.
Tijdens mijn studie heb ik gewerkt met lightroom dit was voor mij een fijn kindvriendelijk
programma, tenminste niet zo moeilijk als Photoshop (zo het toen nog leek).
Ik heb nooit de droom gehad fotograaf te worden. Het was een opwelling, een avontuur waar ik zonder ervaring indook. Het enige wat ik in mijn rugzak meedroeg aan ervaring was enthousiasme en creativiteit,
De theorie heb ik altijd moeilijk gevonden en het bewerken was al helemaal niet mijn ding.
Ook na mijn studie bleek Photoshop echt te hoog gegrepen. Ik kwam te kort aan kennis en informatie en voelde me hier toch echt te blond voor. Via een student kreeg ik de tip om “Photoshop onder de knie” eens te proberen. Duidelijker dan dit was er niet, zo werd mij verteld. Maar ik had al genoeg kosten gemaakt en dacht “ach hier heb je er weer één die het probeert” ik wilde me het niet zomaar aan laten smeren. Maar de eerste gratis lessen bleken voor mij zeer fijn. Leken de uitkomst voor mij als blondje;). Ik heb thuis overlegt en ben overstag gegaan en u mag weten dat gebeurd bij mij niet zomaar want het meeste vindt ik zonde van mijn geld.
Maar dat dit mijn geld meer dan waard was is wel gebleken. Heel kindvriendelijk werd ik stap voor stap duidelijk begeleid. Rustige duidelijke uitleg, filmpjes waarop je mee kan kijken en mee kan doen. Het lukte, ik was nog niet perfect maar dat zou ik zeker langzaam met dit programma kunnen worden. Versteld stond ik dat zelfs ik dit kan. Trots als een pauw liet ik mijn foto’s zien en alle technieken die ik al had geleerd en nog zou leren. Je wordt met dit programma aan de hand meegenomen. Begrijp je het niet in één keer? Dan kijk je het gewoon nog eens en soms wel eens nog eens. Maar het lukt!! Zelfs voor mij voor wie het niet toegankelijk leek is het een ware uitkomst.
Ook de persoonlijke benadering, beantwoorden van vragen en noem maar op van Pepijn ervaar ik als zeer prettig. Zelfs buiten de cursus om is er persoonlijke aandacht. Ik ben meer dan tevreden over mijn aankoop, vindt het een geweldig programma en heeft bij verbeterd en doen groeien.
Een aanrader voor iedereen die net als ik het allemaal wat somber in zag. Met dit programma kan iedereen die wil Photoshoppen!!!!”
– Linda Kroesen
Hofstede Fotografie.

“Beste Pepijn,

ik vind de cursus superleuk. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik heb nu een aantal tuturials gedaan.
Ik ga nu een paar weken op vakantie en hoop met heel veel mooie foto’s terug te komen.
Vanaf half april wil ik regelmatig met photoshop aan het werk en het geleerde in praktijk brengen.
Dus wordt vervolgd….

Vriendelijke groet,”
– Rietje

Er is 1 Reactie op dit artikel

  1. Leuk stuk! Succes met alles.

Interessant artikel? Plaats een reactie!

(Je e-mail adres is niet zichtbaar voor anderen)